Lezing peesblessures 19 januari

Posted by on October 26, 2017 in Blog | 0 comments

Lezing peesblessures 19 januari

Lezing peesblessures 19 januari 2018.

Peesblessures worden veel gezien in de dagelijkse fysiotherapiepraktijk, toch is de behandeling ervan lang niet altijd een abc-tje. Wetenschappelijk onderzoek op dit gebied wordt momenteel dan ook veel gedaan. Deze lezing zal gaan over tendinopathieën van de onderste extremiteit, waarbij de praktische toepassing van de wetenschappelijke literatuur over tendinopathie centraal staat. Zowel onderzoek als behandeling zullen aan bod komen van met name de Achilles en patellapees.

Deze avond zullen twee sprekers met een klinische achtergrond (Dr. Suzan de Jonge en Dr. Mathijs van Ark) jullie bijpraten over de ins en outs van peesblessures. Beide sprekers zijn (para)medici (sportarts / fysiotherapeut) in het werkveld met een achtergrond als onderzoeker en zijn gepromoveerd op peesproblematiek.

De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel, waar je tijdens een drankje de stof die opgewaaid is kan bespreken en andere geïnteresseerden in dit onderwerp kan ontmoeten.

Wil jij meer te weten komen over peesklachten aan de onderste extremiteit? Wil je andere collega’s ontmoeten, oude collega’s of klasgenoten weer zien?

Geef je dan op voor de lezing!

Meer informatie en opgeven voor de lezing kan op www.fysiotherapiescholing.nl

 

Call Now ButtonAfspraak Maken